Persienner Stockholm

Trotjänaren som aldrig går ur tiden.

 

Persienner

Persienner är perfekt i rum där du tillbringar mycket tid – du kan styra dagsljuset som du vill. Öppna persiennen för att möta solen, vinkla den för att sila ljuset upp i taket eller stänga den för att hindra insyn. Om du bara lämnar persiennen lite öppen har du själv ögonkontakt med omvärlden. Persienner anpassar du efter dygnet, vädret och årstiden. Det är därför de aldrig blir omoderna. Med många olika montagealternativ är det nästan alltid möjligt att montera persienner i ett fönster, det är dessutom den enda produkt vi rekommenderar för mellanglasmontering.

Ladda ner produktblad för samtliga persienner.

Mellanglas

Den allra vanligaste typen av persienn monteras mellan fönsterrutorna, den hänger därför aldrig i vägen och är fortfarande en av våra mest sålda produkter.

Dimensioner

Max bredd 200 cm
Max höjd 300 cm

Kontakta oss

 

 

Skyline / Frihängande

Frihängande persienn som används när man inte kan montera mellanglas. Persiennen kan monteras på vägg men passar bäst inne i en nisch.*(rek max 150cm)

Dimensioner

Max höjd 300cm*
Max bredd 300cm

Kontakta oss

Design

Frihängande persienn dold i en snygg överlist som monteras direkt på fönsterbågen i listens ytterändar, reglage via vanlig vridstång. Listen finns i två vita nyanser som är en vanlig förekommande fönsterfärgs- standard. *(rek max 150cm)

Dimensioner

Max höjd 300cm*
Max bredd 300cm

Kontakta oss

 

 

Handmanövrerad / Förspännd

En frihängande persienn där man reglerar höjden via ett handtag på bottenlisten. Förspänd via linor på sidorna. Då den inte har några lösa linor är det en lämplig produkt där barn finns!

Dimensioner

Max höjd 200cm
Max bredd 200cm

Kontakta oss