Persienner Stockholm

Den klassiska persiennen är diskret, funktionell och tidlös. Kanske är det just därför som den fortfarande är en av våra mest sålda produkter. I vårt breda sortiment hittar du allt från diskreta mellanglaspersienner till färgstarka interiörpersienner från Luxaflex. Självklart utför vi även reparationer och underhåll på dina gamla persienner.

Persienner 16-25mm

Vår klassiska 25mm mellanglas- och frihängande persienn tillverkas lokalt, bara ett stenkast från vår butik. Vi har även möjlighet att beställa persienner i 16mm lamellbredd om det skulle behövas. Största fördelen med persienner är dess flexibilitet i förmågan att reglera ljuset samt i de många monteringsmöjligheterna. Självklart levereras och monteras alltid våra invändiga solskydd barnsäkra.

Se produktblad för 25mm persienner.

Mellanglas

Den allra vanligaste typen av persienn monteras mellan fönsterrutorna, den hänger därför aldrig i vägen och är fortfarande en av våra mest sålda produkter.

Dimensioner

Max bredd 200 cm
Max höjd 300 cm

Kontakta oss eller ladda ner produktblad

 

Skyline / Frihängande

Frihängande persienn som används när man inte kan montera mellanglas. Persiennen kan monteras på vägg men passar bäst inne i en nisch.*(rek max 150cm)

Dimensioner

Max höjd 300cm*
Max bredd 300cm

Kontakta oss eller ladda ner produktblad

Design

Frihängande persienn dold i en snygg överlist som monteras direkt på fönsterbågen i listens ytterändar, reglage via vanlig vridstång. Listen finns i två vita nyanser som är en vanlig förekommande fönsterfärgs- standard. *(rek max 150cm)

Dimensioner

Max höjd 300cm*
Max bredd 300cm

Kontakta oss eller ladda ner produktblad

 

Handmanövrerad / Förspännd

En frihängande persienn där man reglerar höjden via ett handtag på bottenlisten. Förspänd via linor på sidorna. Då den inte har några lösa linor är det en lämplig produkt där barn finns!

Dimensioner

Max höjd 200cm
Max bredd 200cm

Kontakta oss eller ladda ner produktblad

SENASTE NYHETER

Beställ vävprover!

Här kan du se och beställa vävprover från hela StyRas invändiga sortiment.

Styra vävprover