Markiser Stockholm

Här har vi samlat alla våra utvändiga produkter. Snygga terrassmarkiser och värmare med smarta lösningar för flexibla uterum. Klassiska fönstermarkiser med tidstypisk elegans och charm samt moderna zip-screens för maximalt solskydd med bibehållen utsikt även i utsatta lägen.

Terrassmarkis

Terrassmarkisen skyddar inte bara från solens skadliga strålar utan håller också kvar värmen på kvällen så att du kan njuta av din uteplats även tidiga vårkvällar och långt in på senhösten. Komplettera gärna med en värmare och förläng utesäsongen ytterligare.

Se alla terrassmarkiser

Pergolamarkiser och takscreens

För solskydd i extra utsatta lägen eller för befintliga takfönster/takkonstruktioner där man är i behova av extra skugga har vi även exklusiva takscreens och fristående pergolamarkiser. Både takscreen och pergolamarkiser använder sig av zip-teknik där väven sitter fixerad i skenorna och därmed klara både väder och vind.

Se alla pergolamarkiser och takscreens

Fönstermarkis

Den klassiska fönstermarkisen lyfter utseendet på ditt hus samtidigt som den håller det svalt och skyddar möbler och golv mot solens skadlig strålar. Diskret design med moderna komponenter anpassade för det Nordiska klimatet. Komplettera gärna med motor och solautomatik för extra komfort.

Se alla fönstermarkiser

Screenmarkis

Screenväven är perforerad vilket gör att man ser igenom den, samtidigt som den är tillräckligt tät för att ta bort upp till 90% av sol- och värmeinstrålningen. På vår populära zip-screen löper väven i skenor på sidorna vilket gör att den klarar upp till 30 m/s och lämpar sig därför perfekt för stora fönster i utsatta lägen.

Se alla screenmarkiser

Balkongmarkis

Med en balkongmarkis så förvandlar du balkongen till en skuggig och trivsam uteplats. Stödben möjliggör en enkel och flexibel montering utan hål i fasaden.

Se alla balkongmarkiser

Vävbyte

Nytt och fräscht intryck av huset? Byt väv på dina befintliga markiser! Vi jobbar med de flesta tillverkarna på marknaden och byter vävar på både små och stora markiser. Spara både pengar och på miljön genom att låta oss ge nytt liv åt era markiser.

Kontakta oss eller Läs mer

 

Balkongskydd

Måttanpassade balkongskydd i markisväv av högsta kvalitet som passar de flesta typer av räcken. Vi syr upp balkongskydd efter dina önskemål, passar både som vindskydd eller mot nyfikna grannar. Hundratals olika mönster och färger att välja bland för att passa just dig och ditt hem.

Se alla balkongskydd