Service & Undehåll

Trasig persienn? Markisen lossnat från väggen? Automatik som krånglar? Hör av dig till oss så hjälper vi till. Vi kan lösa det mesta som rör någon form av service eller underhåll av solskydd i alla dess former, hemma hos dig eller i vår butik. Till våra egna märken finns reservdelar. Andra produkter som vi normalt inte har i sortimentet brukar vi kunna få fram reservdelar till.

Garanti & reklamation

Om du mot förmodan skulle upptäcka ett fel på vår produkt, som du anser vara ursprungligt, d.v.s. att det fanns redan när vi levererade till dig, ska du omgående reklamera till oss. Du har rätt att reklamera felet inom tre år, från leverans och inom två månader från det att du upptäcker felet. Om felet visar sig vara ursprungligt, kommer vi att åtgärda felet på vår bekostnad.

Svenska Lamella är medlem i Svenska Solskyddsförbundet som är en rikstäckande branschorganisation och håller därmed förbundets 3-åriga garantivillkor. Fullständiga villkor på länken, Garantisedel-SSF.

Kontakta oss

Persiennreparation

I butik eller hos dig, du bestämmer. Ta med persiennen till oss i butiken så lagar vi den oftast inom en dag. Det går allt som oftast att laga draglinor, vajer och andra smådetaljer som gått sönder. Till persienner har vi alltid reservdelar hemma. Vi lagar inte trasiga stegband. Detta tar väldigt lång tid och är svårt att få till på ett bra sätt. När stegbanden gått sönder är det dags att köpa en ny persienn. Tar ni med den trasiga persiennen kan vi tillverka en ny efter dom måtten, bra om ni mäter höjden på fönstret hemma.

Kontakta oss

Markisreparation

Mycket kan gå sönder på en markis och det finns många anledningar varför det går sönder. Vanligast är problem med duk, armar, motor eller vevväxel, slitna dragband samt automatik. Går oftast att lösa med olika stora ingrepp.
Behöver du hjälp med din markis så hör av dig till oss och beskriv problemet så gott som möjligt, gärna via mail och med bilder. Vad har gått sönder? När hände det? Varför? Ju mer vi får veta desto bättre. Oftast lagar vi markiser på plats hemma hos dig men vissa problem går att lösa i butiken.

Kontakta oss

Övriga reparationer

Övriga produkter som rullgardiner, duetter, plisséer, insektsnät, lamellgardiner, motorer, mm kan vara svårt att få fram reservdelar till. Men fråga, gärna via mail och med bilder! Kan vi få tag på material så brukar det gå att laga. Vi kan alltid lösa ett problem eller fel på våra egna produkter. I vissa fall måste vi skicka produkterna till fabrik men en lösning finns alltid, det kan ta olika lång tid att få färdigt bara. Har ni köpt produkten hos oss så underlättar det om ni meddelar det från början och har ni kvar ett order- eller fakturanummer eller liknande så är det ännu bättre.

Kontakta oss

Vävbyte

Många gånger räcker det med att bara byta tyg på befintliga ställningar för att få ett nytt och fräscht intryck av fasaden. Vi jobbar med de flesta tillverkarna på marknaden och byter vävar på både små och stora markiser. Spara både pengar och på miljön genom att låta oss ge nytt liv åt era markiser.

Kontakta oss eller Läs mer