Gardiner Stockholm

Här har vi samlat alla våra invändiga produkter, ett brett utbud av funktionella och dekorativa gardiner från marknadens ledande aktörer, Styra och Luxaflex. Oavsett om du söker mörkläggning, insynsskydd eller en färgklick att liva upp inredningen med så finns det här. Välj bland strama lamellgardiner, böljande Duetter och snygga rullgardiner. Samtliga produkter tillverkas måttanpassade för just dina fönster.

Plissé

Ett snyggt alternativ till vanliga persienner, ger en mjuk och ombonad känsla till dina fönster. En stor fördel är dom många monteringsmöjligheterna.

Se alla plisséer

Duette

Duettens unika konstruktion gör att den isolerar mycket bra mot både värme och kyla. Stilren design utan synliga linor.

Se alla Duetter

Rullgardin

Klassisk rullgardin som finns i en rad olika utförande för att passa både små och stora fönster..

Se alla rullgardiner

Duo / Twist

Kombinerar rullgardinens elegance med persiennens funktionalitet. Vackert skuggspel mellan de växelvis transparenta och täta sektionerna.

Se alla Duo/Twist

Lamellgardin

Strikt och elegant för stora fönster och glaspartier. Kan med fördel motoriseras för enkel reglering.

Se alla lamellgardiner

Silhouette

En gardin som kombinerar funktionalitet och estetik. Silhouette® består av tunn, transparent väv som sitter på båda sidor av en vågrät tyglamell. Precis som med en persienn kan man styra ljusinsläppet med lamellerna, men med Silhouetten får man även ett vackert ljusinsläpp genom den skira väven.

Se silhouette

Hissgardin

Skapa din helt unika Luxaflex® hissgardin genom att välja en exklusiv väv ur den breda kollektionen ihop med någon av de olika modellerna. Kollektionen består av vackra enfärgade textiler, fina strukturerade vävar och lyxigt flerfärgade.

Se alla hissgardiner

Gardiner

Hängande gardiner har en given plats i både klassiska som trendiga hem, kontor och hotell. Snygga uppsättningar kräver tyger av hög kvalitet samt komponenter som levererar. Via Luxaflex tillhandahåller vi ett komplett utbud av hängande gardiner, skenor och stänger.

Se alla gardiner

Insektsnät

Upprullningsbara insektsnät är den mest praktiska, stilfulla och funktionella lösningen för skydd mot alla typer av insekter. Den populäraste och mest flexibla lösningen för fönster och dörrar när det gäller att hålla insekterna utanför.

Se alla insektsnät