Om oss

Svenska Lamella säljer, installerar och reparerar allt från minsta persienn till stora pergolamarkiser. Vi leverera till både privatpersoner och företag inom hela Stockholmsområdet. Besök gärna vår butik i Vällingby så hjälper vi dig från första idé till färdigt projekt. Vi gör kostnadsfria hembesök och kan alltid lämna ett fast pris inklusive el-installation för att du skall kunna känna dig trygg med oss som din solskyddsleverantör. Välkommen!

Svenska Lamella V-Persienn & Markis AB

…var från början två företag, Svenska Lamella och V-Persienn som båda varit verksamma i Västerort sedan mitten av 50-talet. De två bolagen slogs ihop under ny ledning i början av 90-talet och drevs framgångsrikt fram tills att det var dags för nästa generationsskifte. Våren 2011 tog vi (Christian och Jim) över bolaget och då hade vi båda varit verksamma i bolaget under nästan tio års tid. Vi driver företaget än idag med allt vad det innebär att vara småföretagare men som tur är har vi hjälp av våra duktiga medarbetare, utan vilka vi inte hade varit där vi är idag.
De senaste åren har marknaden fullkomligt exploderat av olika solskyddsprodukter. Vi hjälper dig att hitta den rätta lösningen för just ditt behov och smak. Är det solens strålar du vill skydda dig från, eller kanske nyfikna grannar? Är absolut mörkläggning ett krav eller räcker det med en mysig och dämpad avskärmning av ljuset? En väl genomtänkt solskyddslösning för villan, lägenheten eller kontoret är en investering som du kommer att ha nytta och glädje av en lång tid framöver. Som medlem i Svenska solskyddsförbundet kan vi garantera dig en trygg affär och att vi alltid är uppdaterade gällande rådande regler och standarder. Med siktet inställt på ännu nöjdare kunder, kvalitet i toppklass och en strävan mot ett mer hållbart och klimatsmart arbetssätt så ser vi på framtiden med optimism och tilltro. Hoppas ni vill vara en del av vår resa.
Välkommen till oss på Svenska Lamella!
Christian Westberg & Jim Eriksson
Svenska Lamella V-Persienn & Markis AB

 

Rekommendationer

Våra medarbetare

Jim Eriksson

Jim Eriksson

Offert Privat/Projekt

jim@svenskalamella.se
070 764 84 48

Christian Westberg

Christian Westberg

Reklamationer, Service/underhåll

christian@svenskalamella.se
070 740 35 65

Desirée Hellberg

Desirée Hellberg

Butik / Kundtjänst / Ekonomi

desiree@svenskalamella.se
08 87 59 87

Produkter vi erbjuder

Markiser

Mysig utomhuslounge eller ett behagligare inneklimat. Vi skräddarsyr markislösningar utifrån dina behov.

Se alla markiser

Gardiner

Skira, luftiga gardiner som elegant silar solens strålar, eller kraftiga vävar i dova färgställningar för stämning och mörkläggning.

Se alla Gardiner

Persienner

Prisvärd trotjänare med diskret design. Den klassiska persiennen finns i en mängd olika utföranden och varianter.

Se alla Persienner

Automatik

Automatiserade lösningar förlänger livslängden på solskydden, dessutom är det praktiskt och enkelt. Läs mer om automatik och Smarta Hem.

Så hjälper vi dig