Plisségardin

Plisségardinen består av en veckad väv och är en snygg ersättare till den klassiska persiennen, särskilt i moderna 3-glasfönster. Eftersom plisséväven till skillnad från Duetteväven endast består av ett lager tyg så kan du få en lätt och skir gardin som vackert filtrera dagsljuset.

StyRa Plissé

Svensktillverkade plisségardiner från StyRa. Finns i en mängd olika utföranden, vävar och listfärger. Använd gärna StyRa Designspace för att redan nu se vilket utbud som finns. Där kan ni testa olika produkter och vävkvalitéer i olika rumsmiljöer och framöver skall du där även kunna beställa vävprover.

Dimensioner

Max höjd: 3,0m
Max bredd: 3,0m

Kontakta oss eller Ladda ner produktblad

Luxaflex Plissé

Pliségardiner från Luxaflex En bred kollektion med över 90 snygga vävar som dessutom är Cradle to Cradle certifierade. Här finns i allt från vitt och fräscht till murrigt mörkt och färgstarkt mönstrat.

Dimensioner

Max höjd: 3,0m
Max bredd: 3,0m

Kontakta oss eller Ladda ner produktblad

Plissé TopDown/BottomUP

TopDown/BottomUp är en storsäljare och precis vad det låter, en gardin med möjlighet att ställa precis var man vill på fönstret, så väl uppe som nere eller på mitten. Perfekt insynsskydd på bottenplan! Finns hos både Styra och Luxaflex (hos Luxaflex även med LiteRise-funktion)

Dimensioner

Max höjd 1,28m
Max bredd 2,30m

Kontakta oss

Plissé Smartcord

SmartCord är en linreglerad lösning med pumpfunktion, slipp långa linor som hänger hela vägen ner till golvet! Finns hos både Styra och Luxaflex.

Dimensioner

Max höjd 3,0m
Max bredd 3,0m

Kontakta oss