Rullgardin

Rullgardinen är en klassiker som aldrig blir omodern. Och det är inte så konstigt. En rullgardin passar i stort sett i alla rum och kan både vara en diskret och funktionell produkt eller en härlig utstickare som verkligen syns i fönstret.

Introduktionserbjudande!

Just nu lämnar vi 50% rabatt på motorn vid köp av nya gardiner med PowerView från Luxaflex® Erbjudandet gäller t.o.m. 31/12-23 och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Läs mer om PowerView.

 

 

Styra Rullgardin Basic

Vävar från Styra´s Basic kollektion, 10 olika vävar. Enkel prisvärd ingångsmodell för mindre fönster. Reglage med kulkedja.

Dimensioner

Max höjd: 215 cm
Max bredd: 180 cm

Kontakta oss eller Ladda ner produktblad

Styra Rullgardin S

Hundratals vävar i olika färger och kvaliteter från Styra´s kompletta kollektion. Rullgardin S passar i de flesta små till medelstora fönster. Profilfärger finns i vitt, svart och grått. Reglage med kulkedja, mjukstängande eller motor. Hela utbudet finns i Styra Desginspace (designspace.styrasolskydd.se) där man kan välja produkter och vävar i olika rumsmiljöer, snabbt och enkelt.

Dimensioner

Max höjd: 250 cm
Max bredd: 180cm

Kontakta oss eller Ladda ner produktblad

Styra Rullgardin M

Rullgardin M är vårt mellanstora system. Den har samma snygga design som våra övriga rullgardinsmodeller. Reglage med kulkedja, mjukstängande, vev eller motor. Hela utbudet finns i Styra Desginspace (designspace.styrasolskydd.se) där man kan välja produkter och vävar i olika rumsmiljöer, snabbt och enkelt.

Dimensioner

Max höjd 300 cm
Max bredd 300 cm

Kontakta oss eller Ladda ner produktblad

Styra Rullgardin L

Rullgardin L är vårt största system tänkt för riktigt stora fönster i exempelvis skolor och kontor. Reglage med kulkedja, vev eller motor. Hela utbudet finns i Styra Desginspace (designspace.styrasolskydd.se) där man kan välja produkter och vävar i olika rumsmiljöer, snabbt och enkelt.

Dimensioner

Max höjd: 400 cm
Max bredd 400 cm

Kontakta oss eller Ladda ner produktblad

Luxaflex Rullgardin L

Hundratals vävar från Luxaflex kompletta kollektion. Reglage med kulkedja, LiteRise eller motor.

Dimensioner

Max höjd: 300 cm
Max bredd 260 cm

Kontakta oss eller Ladda ner produktblad

Luxaflex Rullgardin XL

För riktigt stora fönster. Hundratals vävar från Luxaflex kompletta kollektion. Reglage med kulkedja, vev eller motor.

Dimensioner

Max höjd: 460 cm
Max bredd 450 cm

Kontakta oss