Vävbyte

Ge ert hus ett ansiktslyft genom att byta väv på era gamla markiser.

Vävbyte

Många gånger räcker det med att bara byta tyg på befintliga ställningar för att få ett nytt och fräscht intryck av fasaden. Vi jobbar med de flesta tillverkarna på marknaden och byter vävar på både små och stora markiser. Spara både pengar och på miljön genom att låta oss ge nytt liv åt era markiser.

Ställningens skick och konstruktion är avgörande för om det är möjligt att göra ett vävbyte. Innan ni bestämmer er för att byta vävar meddelar vi alltid vår bedömning av era ställningar.
Tycker vi att dom är för gamla och slitna så ger vi er gärna en offert på helt nya markiser istället. I slutändan är det alltid ni som kund som väljer hur ni vill göra, vi försöker dock hjälpa er så mycket som möjligt i era beslut.

Ni kan beställa färdigsydda vävar av oss som ni monterar själva. Antingen lämnar ni färdiga mått på väven till oss, eller så kommer ni in med väven så mäter vi upp den. Observera att vi tyvärr inte kan förvara demonterade markiser hos oss, så ta inte med hela ställningen, utan endast väven.

Kontakta oss eller Ladda ner produktblad