Motorisering av solskydd

Oavsett om du är ute efter en enkel fjärrkontroll att bekymmersfritt reglera din markis med, eller ett avancerat smarta hem-system som kan styra även ljud, ljus och värme i ditt hem. Så finns vi här för att hitta just rätt lösning för dig.

Radio eller trådbundet?

I de flesta fall så rekommenderar vi radiostyrning. Solskydden styrs då vi fjärrkontroll och/eller via app från respektive motorleverantör.  För att kunna styra markiserna via app krävs en brygga som sammankopplar solskydden med ditt hemnätverk. Har du redan ett smarta hem-system exempelvis Wiser, Nexa eller någon annan KNX-baserad centralstyrning så behöver du oftast motorer med trådbunden styrning.

Kontakta oss eller Läs mer om smarta hem

Motorisering av markiser

70% av våra markiser säljs med motor. Varför det? Praktiskt! Enkelt! Spara pengar på sikt genom mindre slitage! Våra markiser kan levereras med motorer och styrningar från Somfy eller Becker, slutvalet av motor beror ofta på vilken typ av funktionalitet (automatik eller styrning) man vill ha. I dialog med oss hittar vi rätt lösning för just dig.

Kontakta oss eller Läs mer om automatiker

Motorisering av invändiga solskydd med Luxaflex PowerView.

PowerView är Luxaflex egen serie av motorer för deras invändiga gardiner. Driftsäkra 18V-motorer där strömkällan/batteriet i de flesta fall kan integreras i produkten, snyggt och bekvämt! Det nya förbättrade gen 3 systemet använder Bluetooth, så du kan enkelt betjäna, skapa scener och tidplaner direkt i din smarttelefon eller läsplatta. Komplettera med en gateway så kan du styra dina gardiner via Google Assistent och Amazon Alexa, eller integrera PowerView med tredjepart Smarthem-system.

Kontakta oss eller Ladda ner produktblad

Motorisering av invändiga solskydd med Somfy

Somfy har ett gediget utbud och lång erfarenhet av motorer för solskyddsprodukter. Somfys motorer och styrningar går att få monterade i både StyRa och Luxaflex produkter. Motorerna finns anpassade för de flesta invändiga gardiner och solskydd, från mindre 12V-motorer som går på batteri till större 230V motorer. Styrs enkelt vi fjärrkontroll, tryckknapp eller någon av Somfys smarta hem-lösningar.

Kontakta oss eller Ladda ner produktblad