Automatik & Smarta Hem

Automatiserade solskydd har många fördelar. Bättre inomhusklimat, minskad kostnad för kylning och uppvärmning, förlängd livslängd på solskydden, mm. Det är också enkelt att stänga av automatiken när man är hemma och vill köra ut terrassmarkisen för middagsbjudningen. Smarta Hem-system möjliggör central styrning och automatisering av i princip all elektronik i hemmet. Lampor, lås, grindar och såklart solskydd sammankopplas i Smarta Hem där man lägger upp scenarier för hur man vill att sitt hem ska bete sig. Nästan samtliga våra produkter går att motorisera, en förutsättning för att sedan automatisera.

Motorisering av solskydd

Först och främst, för att kunna automatisera behöver vi motorisera. Nästan alla våra produkter går att motorisera. Faktum är att 70% av våra markiser säljs med motor. Invändiga produkter går också utmärkt att motorisera.

Se alla motoriseringar av solskydd

Automatik

Så länge man har en motoriserad produkt går den att automatisera. Vilken typ av automatik man väljer beror på förutsättningarna men den vanligaste styr markiserna efter sol och vind. För att täcka alla behov tillhandahåller vi motorer och automatiker från två olika leverantörer, Becker och Somfy.

Se våra automatiker

Smarta Hem

Ta det ett steg till. Ett Smart Hem-system kopplar ihop all elektronik i hemmet. Möjligheterna är nästintill oändliga men vår utgångspunkt är solskydden och vi begränsar oss till att informera om just solskydd i Smarta Hem.

Se alla smarta hem lösningar